Tekstilprint

Hos Din-grafiker er ingen opgave for stor eller lille. 

Kun fantasien sætter grænser eller gør den..?
Hos din-grafiker trykker alt hvad du har brug for. Om det er gaven til far, mor, bedsteforældre, ægteparret, venner, dit ynglings statment, til fodboldholdet, din mc-klub eller din virksomhed – you name it.
Uanset hvad du har brug for så har Din-Grafiker.dk løsningen.

Hos Din-Grafiker arbejder vi med flere forskellige trykmetoder, så vi kan imødekomme netop dine ideer, behov eller måske blive inspireret af nye ideer. Du har endda muligheden for at få tryk på en af dine tekstiler du har hængnende hjemme i skabet hvis det trænger til et nyt design. 
Se evt vores gallari og få et indblik i nogle af dit tekstdesigns vi har lavet. 

Folietryk

Dit logo, navn eller lignende udskæres i folie og varmepresses fast på stoffet. Dette giver et meget skarpt visuelt udtryk, men skarpe tryklinjer og ingen risiko for ”farveblødning” på stoffet.
“Problematiske” farver, som eksempelvis grå, bliver ensartede i hele trykket.

Transfertryk

Det ønskede motiv printes spejlvendt på et transferark og varmepresses sammen med et limark. Den færdige transfer varmes fast på tekstilet under pres. Herefter fjernes papiret og der eftertrykkes, så transferen lægger sig ned i tekstilfibrene.
Denne metode kan bruges til fotos, gradienter og tryk med fine detaljer.

DTG print 

Direct to garment, er tryk direkte på tekstilet. Her laves ingen film men trykkes med CMYKW.
DTG print har begrænsninger i at farverne nøjagtigt. 
Især på hvide tekstiler får du et fantastisk resultat, idet DTG printeren lægger tonerne direkte i tekstilfibrene. Ved mørke eller farvede tekstiler lægges hvid toner under printet.