Tekstil tryk

RESPONSIVE DESIGN

Hos Din-Grafiker kan vi tilbyde flere former for tekstiltryk og dermed let tilpasse os dine behov og levere den vare, du ønsker. Vi har gennem tiden haft rigtig mange opgaver i dette område og er stolte af de flotte produkter, vi kan tilbyde vores kunder.

SUPER FEATURES

Vi tror på, at trykket på en t-shirt kan gøre en forskel, at sammenholdet og sammenhørigheden på et hold kan vokse gennem ens t-shirt med logo og/eller navn på. At hukommelsen ”trigges” når man lige snupper kuglepennen med logo på, for nå ja, det var jo dem, der…… At koppen med et billede på kan få smilet frem, når morgenkaffen skænkes – ja og hver gang man napper koppen for en ny slurk.

Du kan få trykt på alt det, du kommer med lige fra kuglepenne til pude- og dynebetræk – kun fantasien, og i enkelte tilfælde teknikken, sætter grænserne, men vi har stor viden om området og kan med garanti hjælpe dig med at finde en rigtig god løsning. Det meste trykkes in-house og vi kan dermed levere de fleste mindre opgaver fra dag til dag – i visse tilfælde fra time til time. Giv os et kald, og vi finder ud af noget.

Nogle af vores mange opgaver 

God og kompetent viden om tryk på tekstiler er en selvfølge og vi giver altid god vejledning i din bestilling. Din-Grafiker trykker på næsten al tekstil og har gennem tiden leveret et utal af holdtrøjer, løbetøj, firma t-shirts, træningstoppe, hoodies med logo og/eller navn, bannere, puder med gode minder påtrykt og alt muligt andet.

Skal junior m/k afsted på efterskole, camp, træningslejr eller noget helt andet – ja så trykker vi let på håndklæder og sengelinned, så man ikke er i tvivl om ejerskabet.
Tag barnets fine tegning og få det trykt på t-shirts, det fantastisk ferieminde eller noget helt tredje, mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne i mål.

Vi kan tilbyde følgende teknikker indenfor tekstiltryk

Responsive design

Folietryk, hvor dit logo, navn eller lignende udskæres i folie og efterfølgende varmetrykkes fast på stoffet. Dette giver et meget skarpt visuelt udtryk, men skarpe tryklinjer og ingen risiko for ”farveblødning” på stoffet.

Responsive design

Transfertryk – En transfer er et stykke specialbehandlet papir, hvor man trykker det ønskede motiv spejlvendt på tekstilet. Transferen lægges på og varmes under pres. Når papiret efterfølgende fjernes, efterlader det trykket på, og trykket er færdigt. Transferen lægges over på stoffet og holdes fast af et limlag, som er påført transferen efter trykning, og er smeltet ned i stoffet.

Responsive design

DTG, Direct to garment, som er tryk direkte på tekstilet. Her laves ingen film, så vi har ingen begrænsninger på antallet af farver, dog med en smule begrænsninger i direkte træf af Pantone – farverne er tilnærmede. Denne metode kan anbefales ved meget detaljeret tryk eller tryk med mange farver.