Skilte & bildeko

Findes der noget mere iøjnefaldende end et gennemført facadeskilt – der både ser indbydende, og professionelt ud?

De er designet efter dine ønsker og behov og med det helt rigtige foliering.


Vi er dig behjælpelig med at finde den rette løsning til dig uanset om det er en blivende skilt eller en kampagne så er skilte teamet hos din-grafiker altid parate til at give dig den bedste løsning.

Special designede bildeko og facadeskilteBildeko

Din bil eller varevogn er en bevægelig reklamesøjle, så hvorfor ikke udnytte det på bedst mulig vis.
Du kommer omkring i den, når ud til dine kunder, så hvorfor ikke fortælle alle de andre omkring dig, at her kommer ”Murermester Jessen”.

En af de bedste reklamer, du kan investere i for dit firma, er en flot og fængende reklame på din bil, som naturligvis skal følge firmaets linje og bilens linjer samtidigt.
Et samspil vi kan hjælpe dig med lige fra ide over grafik til udførelsen.
Genkendelse og information gennem skiltning eller bildekoration vil aldrig forældes uagtet den digitale udvikling og videreudvikling vi gennemgår.
Din helt private reklamesøjle på hjul kan vi hjælpe dig med – lige fra det grafiske udtryk med logo, tekst eller dekoration eller blot det lovpligtige CVR nr. på firmabiler til professionel montering af folie, så alt fremstår perfekt.
Vi ved, at det danske klima kræver ekstra godt materiale, så vi benytter selvfølgelig vejrbestandig folie.


Facadeskilte
Dit facadeskilt er din kundes førstehåndsindtryk af dig og din forretning, så gør det til et godt indtryk.
Flot skiltning og kreativt design fortæller meget om din virksomhed, og et godt fængende skilt kan være det første skridt imod en nye kundes opmærksomhed.
Tag os gerne med på råd i forhold til placering, størrelse, om der skal belysning på eller noget helt andet – vi kender skilte og ved, hvordan de kan fremstå bedst muligt, så de byder dine kunder indenfor.
Har du et stort butiksvindue, hjælper vi gerne med forslag til en ideel ”skiltning” i form af foliering – vi kan hjælpe med både den varige del og med kampagnefolie, hvor det let fjernes igen efter afslutning af.
Skal den helt skærmes af og skjule, så klarer vi også nemt dette.

Fuldindpakning af firmabil til flow tech