Digital marketing

Bliv set på Google

”Det bedste sted at gemme et lig, er på en Google søgnings side to” – en kendt vending indenfor den digitale marketings verden, da man siger, at absolut ingen kigger der. Hvis man vil gøre sig forhåbninger om at blive fundet på Google er det derfor vigtigt at lave et godt grundarbejde bl.a. på sin hjemmeside med effektiv søgeordsoptimering (SEO) og relevant indhold for at komme så langt frem i søgningen som muligt.

Hvad er det folk, de søger på? Det er vigtig at få klarlagt de bedste søgeord, både fra professionelle og fra private, da der godt kan være forskel på termerne. Et eksempel kan være fagtermer indenfor træning ”cardio”, hvor den almindelig motionist bruger ”pulstræning”.

Begge ord er vigtige, da målgruppen er bred og tæller begge lejre.

Annoncering

Samme ord er vigtige at få klarlagt, når man laver annoncer til de digitale medier, det har både indflydelse på at ramme den rigtige målgruppe og samtidig også den rigtige pris. For prisens vedkommende er der dog adskillige faktorer, der spiller ind bl.a. relevansen af annoncen i forhold til hjemmesiden og den valgte målgruppe.

Et kæmpe og for nogen et uigennemskueligt univers, som vi heldigvis ved en hel del om, og derfor sagtens kan hjælpe dig – både godt i gang men også som din faste medspiller.

Det digitale univers

Opsætning af det digitale univers, så du kan komme godt i gang – det klarer vi nemt. Den daglige drift understøttes herunder bl.a. af udarbejdelse af et årshjul, hvor alle relevante begivenheder for dit firma markeres, så det kan bruges i dine opslag og reklamer, og vi forfatter i tæt samarbejde med dig relevante og spændende tekster til både din hjemmeside og til dine opslag på de sociale medier.

Email marketing

Er email-marketing hvad du satser på, så hjælper vi med udarbejdelse af bl.a. freebies eller seriemails til dine kunder og opsætning af landingssider – naturligvis i tæt samarbejde med dig og dit firma.

Kontakt os gerne og hør mere om hvad vi kan gøre for at få dig frem i den digitale bus.